BATMAN / MERKEZ - ŞEYHÇOBAN İLKOKULU

ŞEYHÇOBAN İLKOKULU

05447422016
Adres
OYMATAŞ KÖYÜ ŞEYHÇOBAN MEZRASI ŞEYHÇOBAN KÜME EVLERİ SEYHCOBAN ILK VE ORTA OKULU BLOK NO 56 MERKEZ / BATMAN
Vizyon
Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.
Misyon
Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten, hür ve demokratik düşünen,bilimsel metotlarla eğitilmiş, çağdaş düşünce yapısına sahip, bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.
Kütüphane Kitap Sayısı :1709
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM (Okulumuz ilk ve ortaokul aynı binayı kullanmaktadır. Kütüphane İlkokula tahsisli olduğundan kitap sayısı sadece ilkokul web yönetim paneline işlenmiştir.)
Kaloriferli(KATI YAKIT)
Uydu İnternet (VSAT)
Ulaşım
HUSUSİ ARAÇ (Aracı olan öğretmenlerin kendi araçları ile okula gelmesi ve aracı olmayanları beraberinde getirmesi gibi.)
Taşımalı Eğitim Yapılmaktadır.
OYMATAŞ KÖYÜ - ŞEYHÇOBAN MEZRASI MERKEZ/BATMAN
Diğer Hususlar
ŞEYHÇOBAN İLKOKULU VE ORTAOKULU AYNI BİNAYI KULLANMAKTADIR. ŞEYHÇOBAN İLKOKULU ANASINIF İLE BERABER TOPLAM 5 ŞUBEDEN OLUŞMAKTADIR.